2Days On Milk

2Days On Milk

BandPopAlternative

2days on milk is een crossover van pop, rap, indie, poppunk, funk en wellicht meer.
"Music to put a beat in your heart and a smile upon your face!" is waar het om draait en met aanstekelijke en energieke liedjes wordt dit op de plaat en op het podium meer dan waargemaakt.
Je kan er franz ferdinand, muse, gorillaz of red hot chili peppers in horen maar het blijft ontegenzeggelijk het eigen "2days" geluid.

Biography

“Music to put a beat in your heart and a smile upon your face!”

2 Days on Milk is:
Vrolijke meestal up-tempo rockliedjes met een randje. Denk aan Franz Ferdinand meets The Gorrilaz en the Red Hot Chili Peppers.

Scherpe gitaren, opzwepende drums en vloeiende baslijnen, tesamen met een interessante cross-over van zang, raps en bravoure maken de muziek van 2 Days on Milk tot een frisse mix van energieke en aanstekelijke liedjes.

Ontstaan:
Na een paar jaar bijkomen van het explosieve leven met Smogus, sluiten Arno en Wiebe de handen weer ineen voor een nieuw avontuur: 2 Days on Milk. Zij betrekken Jeroen bij de band (ook oud-Smogus), duiken Jelle uit hun eerdere muziekverleden op en peuteren Himme los uit zijn Muse-tribute band.

Discografie:
In juli 2009 released de band hun eerste wapenfeit. De 5-track EP “Milk & Biscuits”. Gratis te downloaden via Hyves en Bandcamp.
Met een energieke en originele clip wordt “Can’t get Enough” opgepikt door MTV (MTV Brand New) en TMF.

In April 2010 is er een nieuwe release. 3 songs die 2 Days on milk weer naar een hoger niveau moeten gaan tillen. Onder de gezamenlijke noemer: "Another Day We'll Set The Fire Until The Place Goes K'boom."
Ook deze release is gratis te verkrijgen via Hyves en Bandcamp.

De Show:
‘Live werken de vrolijke, vaak uptempo liedjes zo op je in, dat je wel moet dansen’. Een heldere stem betovert de aanwezigen en de sterke frontman bespeelt het publiek. Energie straalt van het podium af en neemt de zaal mee in een wereld waar hun muziek centraal staat.

Discography

2009: EP “Milk & Biscuits”
2010: EP "Another Day We'll Set The Fire Until The Place Goes K'boom."

2011: new album to be released in November