Els Amics de les Arts
Gig Seeker Pro

Els Amics de les Arts

Barcelona, Catalonia, Spain

Barcelona, Catalonia, Spain
Band Pop Rock

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


"Els Amics de les Arts presentaran el nou disc el 26 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona"

Els Amics de les Arts estrenaran en directe a Barcelona el que serà el seu nous disc, Espècies per Catalogar, previst per al febrer, el 26 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona.

El concert, en el qual els acompanyarà la Bed & Banda (baix, bateria i secció de vents), formarà part de la programació del 23è Festival de Guitarra, que munta la promotora The Project. Les entrades sortiran a la venda a partir de divendres 25 de novembre.

Segons el web del grup, el concert serà el primer que faran a Barcelona dins la gira de presentació del nou disc. En el mateix post, el quartet afirma que "els més matiners a l’hora de fer-se amb un exemplar d’Espècies per catalogar tindran un regal exclusiu". Dilluns en donaran més detalls.

Després d'una gira maratoniana presentant el multi premiat Bed & Breakfast (Disc d'Or amb més de 30.000 còpies venudes), i després d'un any allunyats dels escenaris, Els Amics de les Arts van començar la gravació del que serà el seu tercer disc fa un parell de setmanes. - Diari Ara


"Els Amics de les Arts ponen fecha a su retorno"

Vuelven Els Amics de les Arts. Después de una gira maratoniana presentando el muy premiado Bed & Breakfast (N57/Discmedi) que fue disco de oro con más de 30.000 copias vendidas, y de un año alejados de los escenarios, el cuarteto hará la presentación oficial en Barcelona de su tercer disco, Espècies per Catalogar. Un trabajo muy esperado que está destinado a ser uno de los más importantes del 2012 y que será presentado el 26 de abril de 2012 en el teatro Coliseum de Barcelona.

El concierto incluirá también algunos de los éxitos más populares de Els Amicsde les Arts que no estarán solos. La Bed & Banda (bajo, batería y sección de vientos) les acompañará nuevamente en directo para desplegar toda la fuerza de sus nuevas canciones. Para seguir sus evoluciones se les puede seguir siempre en su activa página web . - El País


"Els Amics de les Arts graban el videoclip del single de su nuevo disco"

Barcelona, 13 ene (EFE).- La banda catalana de 'pop' Els Amics de les Arts' grabarán este fin de semana el videoclip de "Monsieur Cousteau", el single de su nuevo disco "Espècies per catalogar", que todavía no ha salido a la venta.

Según ha informado el grupo a través de su página web, el título de la canción "Monsieur Cousteau" hace referencia al investigador submarino Jacques-Yves Cousteau y es un tema musical "para viajar desde casa hasta el mundo submarino, donde todo está por descubrir y explorar".

El realizador Oriol Villar dirige el videoclip de "Monsieur Cousteau", que cuenta con Elimi Guirao como director de fotografía y Dani Molina como productor.

El segundo disco de Els Amics de les Arts, que se titulará "Espècies per catalogar", es un trabajo muy esperado después de vender 30.000 copies de su primer disco "Bed & Breakfast" y conseguir el Disco de Oro. EFE - ABC


"'Els Amics de les Arts' revelen el títol del 'single' del nou disc: 'Monsieur Cousteau'"

Els Amics de les Arts han revelat a la seva pàgina web el títol del single del seu nou disc. Monsieur Cousteau serà la cançó single d'Espècies per catalogar, el disc que el grup català llançarà el pròxim 14 de febrer. “Una cançó per viatjar des de casa fins al món submarí, on tot està per descobrir, on tot està per explorar i catalogar”, diu el grup a la seva pàgina web, on també expliquen que gravaran el videoclip de la cançó aquest dissabte.

El videoclip estarà dirigit per Oriol Villar de Villarrosàs, juntament amb Emili Guirao, director de fotografia, i Dani Molina, productor. - Diari Ara


Discography

- Espècies per catalogar (Discmedi, 2012)
- Bed&Breakfast (Discmedi, 2009)
- Castafiore Cabaret (2008)

Photos

Bio

With the publication of Bed&Breakfast (Discmedi, 2009), Els Amics de les Arts are a step forward. They go from being friends who shared a flat in the Muntaner Street in Barcelona (2005) to sell more than 30,000 copies of its LP. Their concert schedule is full, ending the tour with a total of 118 concerts and two of them at the Palau de la Música Catalana in Barcelona where their localities were exhausted in a few hours.
After a marathon tour featuring the multi award winning Bed&Breakfast and a year of silence away from the stages, Els Amics de les Arts presents its third disc, Espècies per catalogar. More mature, more reflexive and supporting the freshness that has characterized always the group, the new work is destined to be one of the most important of the 2012.
And they do not come alone: the Bed & Band (bass, drums and wind section) will accompany them again live to deploy all the nuances of their new songs.