Dept.
Gig Seeker Pro

Dept.

Manresa, Catalonia, Spain | INDIE

Manresa, Catalonia, Spain | INDIE
Band Rock Pop

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

This band hasn't logged any past gigs

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


This band has no press

Discography

2001- Estació Zero
2003- Sensacions
2005- Visions
2007- Equilibri

Photos

Bio

El grup es va formar l’estiu de 1999 i ha basat la seva feina en la composició de cançons propies amb una visió alternativa i moderna dins de l’estil pop-rock.

El primer disc de la banda “Estació zero” va sortir a finals del 2001, editat per Música Global Discogràfica .
El disc es va grabar als estudis Kay de Manresa, mesclar als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventos i masteritzar als estudis Skyline de Düsseldorf durant el juny, juliol i agost del 2001.La producció va anar a càrrec del grup.

El grup va ser premiat l’any 2001 als Premis de la música catalana otorgats per la revista Enderrock, com a grup revelació del 2001 per votació popular.

També ha realitzat dues gires per Irlanda (2002 i 2003) que els ha dut a actuar a les principals ciutats del pais: Dublin, Limerick, Galway, Sligo...

La imatge del grup i una de les seves cançons del disc “Estació zero” van ser protagonistes de una campanya publicitària del departament de joventut de la Generalitat de Catalunya, formada per diferents spots televisius, un spot per cinemes, falques radiofòniques i publicitat gràfica.

El 2003 el grup presenta el seu segon treball discogràfic anomenat “Sensacions” editat també per Música Global Discogràfica, grabat i mesclat a l’estudi Sibelius pel mateix David Rosell i produït com l’anterior treball pel mateix grup.

Durant la gira 2003 de presentació del disc “Sensacions” cal destacar els concerts realitzats al palau St.Jordi de Barcelona (festa 20 anys TV3), el de la plaça major de Vic (dins el MMVV), i d’altres concerts a Madrid, Andalusia, Marroc (dins el marc de la universitat per la pau i la modernitat), Irlanda i Holanda.
El grup va actuar el novembre del 2003 com a representants de Catalunya al “Liet festival” que es va fer a Leeuwarden (Frigia-Holanda).

El 2004 el grup crea i enregistra la cançó “Crida”, banda sonora de l’acampada jove d’Arbucies i segueix la gira de presentació de “Sensacions” que conclou amb uns 40 concerts.

El 2005 surt “Visions”(Música global 2005) el tercer disc de la banda. En la gira de visions d’uns 50 concerts, destaquen els concerts fets al palau St.Jordi el 23 d’abril, i a l’acampada jove de St.Celoni entre d’altres.

El videclip de la cançó “Ser del mon”, dirigit i realitzat per Àlam Raja, és premiat com a millor videoclip en cátala del 2006 en el primer festival de videoclips musicals fet a Barcelona, el “Musiclip Festival 2007”.

Actualment estan presentantt el seu quart album de la banda “Equilibri” (Música Global 2007).