DoeMaarGewoon
Gig Seeker Pro

DoeMaarGewoon

Capelle aan den IJssel, South Holland, Netherlands

Capelle aan den IJssel, South Holland, Netherlands
Band R&B Cabaret

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

This band hasn't logged any past gigs

Music

Discography

Debutalbum to be released in Q4 2011

Photos

Bio

DoeMaarGewoon is opgericht in 2010. Martijn en Marco, veteranen in de muziekindustrie wilden wat meer en besloten samen muziek te maken. Binnen de kortste keren hadden ze een platencontract gingen ze het podium op. Om een pakkende show weg te wege was uitbreiding onvermijdelijk en kwamen vrouwelijke MC Diamanta en DJ Waxmaster erbij. Sinds een paar maanden heeft DoeMaarGewoon ook een drummer die het plaatje compleet maakt.

De naam DoeMaarGewoon is niet uit de lucht komen vallen. De muzikanten maken er een statement mee. Ze vinden dat het publiek teveel wordt blootgesteld aan slechte hip hop die nergens over gaat. Hip Hop moet weer "gewoon" zijn. Dit is gecombineerd met de Nederlandse ska band Doe Maar (vanwege de ska invloeden) en DoeMaarGewoon is geboren.

DoeMaarGewoon gaat dus terug naar de ‘gewone’ hip hop, terug naar de basis en DoeMaarGewoon mixt het met Cabaret, vandaar de term: CABARAP! Gewoon muziek waar je een feestje op kan bouwen. Op deze Nederpop kan je springen, chillen, lachen en huilen maar het is vooral bedoeld om ervan te genieten. Op het podium gaat de band helemaal los, met zijn vijven maken ze er een feestje van waar het publiek nog lange tijd over napraat. Nog niet gezien of gehoord? Ga dan snel naar www.doemaargewoon.net voor wat filmpjes etc. of boek ze voor een megavet feestje!! DoeMaarGewoon!!!