Eduard Iniesta Ensemble
Gig Seeker Pro

Eduard Iniesta Ensemble

Barcelona, Catalonia, Spain | Established. Jan 01, 2014

Barcelona, Catalonia, Spain
Established on Jan, 2014
Band World Fusion

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


This band has no press

Discography

Escampa la boira, 2013
Els set pecats, 2011
Ntid, 2010
Quatre de cors, 2009
Secrets guardats, 2008
Andrmines, 2005
mnibus, 2004

Photos

Bio

Eduard Iniesta Torres (Barcelona, 2 de mar de 1968) s un compositor catal especialitzat en instruments de doble corda de la Mediterrnia.

Va comenar a tocar la guitarra a ledat de 9 anys. La seva passi per els instruments de doble corda li ve de les agrupacions de corda (rondalles) catalanes i mallorquines, que tantes vegades havia escoltat de petit. Aquestes textures sonores i el seu amor per la msica popular, el va portar a la sonoritat de les seves composicions, les quals acostuma a vestir amb alguns dels ms de 40 instruments de Grcia, Turquia, Egipte o Portugal que toca.

Llicenciat en Dret a la Universitat de Barcelona, Eduard Iniesta va portar el seu inicial perode daprenentatge musical simultniament amb els estudis de Dret fins la seva llicenciatura.

Durant una llarga etapa, el compositor va viatjar a pasos com Turquia, Grcia, Sria o Portugal per tal daprofundir en el coneixement dels instruments de corda autctons.

La seva msica s bsicament porturia perqu neix a Barcelona, una ciutat custodiada per un port, lloc per on li arriben les influncies culturals dels pasos que lenvolten. Aquesta visi romntica, propicia la seva obra plena de matisos i de colors.


Band Members