Fabulous Fif-teen
Gig Seeker Pro

Fabulous Fif-teen

Beltrum, Gelderland, Netherlands | Established. Jan 01, 2008

Beltrum, Gelderland, Netherlands
Established on Jan, 2008
Band Rock R&B

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

The best kept secret in music

Press


This band has no press

Discography

Still working on that hot first release.

Photos

Bio

Fabulous Fif-teen: de band met 15 zangeressen!

Ooit vijftien energieke zangeressen, begeleid door vijf waanzinigge muziekanten met héél veel plezier gezien, en dat op één podium? Fabulous Fif-teen Live is dé show die elk festivalfeest compleet maakt. Met een show die op de Zwarte Cross niet zou misstaan (ambities ;-)) kunnen muziekliefhebbers enerzijds en feestbeesten anderzijds hun hart absoluut ophalen bij Fabulous Fif-teen. Beyoncé, Kensington, Daft Punk, Guns ’n Roses en Nirvana zijn zomaar een aantal namen uit het brede repertoire van deze festivalshow. 

Fabulous Fif-teen Live

In het voorjaar van 2017 ontstond het idee voor een Fabulous Fif-teen Live show en inmiddels hebben we onze show al op verschillende plekken mogen spelen. We stonden onder meer op de podia van Pigpop Beltrum, Amphion Open, Theater de Storm, Center Parcs, Stadsfeesten Doetinchem, Winterswijkse Volksfeesten en ’t Spieker en het komende festivalseizoen staan er nog veel meer shows op de planning. Onze agenda:

  • 15 februari 2020: Fabulous Fif-teen in Theater ’t Spieker Eibergen
  • 12 april 2020: Fabulous Fif-teen op PaasPop Zieuwent
  • In het voorjaar en de zomer van 2020 staan daarnaast al een paar hele vette shows op het programma… binnenkort meer info!

Lijkt het je tof om Fabulous Fif-teen te boeken voor jouw festival of evenement? Neem dan gerust contact met ons op via fifteen-beltrum@hotmail.nl.

Band Members