Krach verKracht
Gig Seeker Pro

Krach verKracht

Arnhem, Gelderland, Netherlands

Arnhem, Gelderland, Netherlands
Band EDM Rock

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

This band hasn't logged any past gigs

Music

Press


This band has no press

Discography

EP - Kompakt Disk (2010)
FL - Krach (2011)

Photos

Bio

*BESTE LEZER EN LEZERES! ONZE EXCUSES VOOR DIT SCHREEUWERIGE CAPS-LOCK BERICHT, MAAR HET MOET EVEN.

OMDAT HET BIJ SONICBIDS NIET GELUKT IS EEN VIDEO TE UPLOADEN, EN VIDEO ONS BELANGRIJKSTE MATERIAAL IS OM EEN IMPRESSIE TE KRIJGEN VAN ONS PROJECT, ZOUDEN WIJ U GAARNE WILLEN VERZOEKEN DE VIDEO TE BEKIJKEN OP

HTTP://VERKRACHT.DERKRACH.NL

HET WACHTWOORD IS: KRACHWOORD

Tot zover,
Liefs
Krach*

Bio

Met al bijna zestig optredens in 2011 op een nog steeds hard lopende teller begint Nederland aardig de receptuur van een avondje Krach te kennen: er worden eerst wat snoeiharde rockklappen uitgedeeld en naarmate de live-set vordert, beginnen de dance-invloeden steeds heftiger te dampen. Maar Krach en haar publiek hebben samen bij ieder optreden een gemene deler: het dansfeest duurt veel te kort. Daarom heeft de band zich deze zomer aan een experiment gewaagd: een dance-set mét band op z’n Krachs.

Krach verKracht begon als een project waarbij eerst eigen werk werd geremixt, maar al snel ook nummers van acts als De Staat, Bombay Show Pig en Eins Zwei Orchestra onder handen werd genomen. En toen begon het pas echt te kriebelen: dit zou op het podium ook fantastisch kunnen zijn! Daarom heeft Krach met deze materialen een indrukwekkende liveshow gebouwd: een uur lang non-stop dancebeats, opgetrokken uit de catchy brokstukken van de originele songs. Een dj-set met band: een win-winsituatie Het kreunende arsenaal aan synthesizers is uitgebreid en de gitaren worden meer en meer aan de kant gesmeten. Hey, roll over DJ, tell Tsjaikovski the beat.

Met uitverkochte clubshows in o.a. Paradiso en Rotown en een stampvol festivalseizoen met o.a. Paaspop Schijndel, Oranjepop, Metropolis, Zwarte Cross en de Affaire heeft Krach haar rockshow tot in de puntjes weten te beheersen en is het tijd om de nacht in te duiken.
Heeft u behoefte aan een feestje met baarden, zweet en een droge bek? Aan mannen in bretels? We kunnen ons niet voorstellen van niet!