La Troup
Gig Seeker Pro

La Troup

Cassà de la Selva, Catalonia, Spain | INDIE

Cassà de la Selva, Catalonia, Spain | INDIE
Band World Latin

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


"Arriba la final de l'Argila Pop"

Arriba la final de l'Argila Pop
11/12/10 02:00 - quart - Xavier Castillónemail protegit Un moment de la presentació del festival.1
Notícies de ...

Quart El festival de Quart tindrà avui Mârmara i Miquel del Roig com a convidats

La tercera edició del festival Argila Pop tindrà lloc aquesta nit a la sala polivalent del local social de Quart (21.30 h, 5 euros) amb les actuacions dels tres finalistes del concurs de grups i Miquel del Roig i Mârmara com a convidats. Hi ha la possibilitat d'anar i tornar al festival amb el Bus Nit des de Palafrugell, Palamós, Platja d'Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Girona i Salt. Els horaris de la línia nocturna es poden consultar a www.teisa-bus.com.

En aquesta edició s'han presentat 21 grups al concurs Argila Pop, dels quals s'han triat els tres finalistes: La Troup (Cassà de la Selva), Rocksord (Girona) i May Chronicles (Breda i Riells i Viabrea). El concurs té tres premis en metàl·lic de 400, 200 i 100 euros, i tots tres bandes rebran també el trofeu Argila Pop, realitzat per Ceràmiques Marco.

L'Argila Pop es va presentar dijous en una roda de premsa a la qual va assistir la regidora de Joventut, Carme Juny.


Darrera actualització ( Dissabte, 11 de desembre del 2010 02:00 )
- Diari El Punt


"La Troup actua aquesta nit a La Vaqueria"

La Troup actua aquesta nit a La Vaqueria
10/03/11 02:00 - Notícies de ...

Tarragona El grup musical La Troup, originari de Cassà de la Selva (Gironès), actuarà aquesta nit a La Vaqueria de Tarragona. El conjunt presentarà el seu primer disc, Benvinguts a la Selva, en què, a partir de la rumba catalana, recorren altres estils, com ara els ritmes llatins, el reggae i el rock, fent servir una instrumentació variada. La Troup va guanyar l'any passat el concurs Argila Pop i van ser finalistes de l'Intro 2010.

el punt - Diari Avui


"La Troup - Benvinguts a la selva (2011)"

Girona, España. La Troup nace en julio de 2005, con un primer concierto en Cassà de la Selva (Gerona), pueblo de dónde somos la mayoria de los componentes. A partir de aquí, la banda evoluciona, adquiriendo nuevos componentes y apostando por la fusión de estilos musicales cómo el reggae, el son, la cúmbia o el blues; todo mezclado con una contundente base rumbera. El resultado es una música con raíces folklóricas, cómo el flamenco y su prima, la rumba catalana que no te dejará indiferente.
"Lo más importante para nosotros es transmitir la energia vital que nos proporciona la música, la ilusión, la fiesta... en definitiva: hacerte bailar y disfrutar" Salud y rumba! La Troup


NOTA: Envía un mail a la dirección cd@latroup.com y recibirás al instante un link para la descarga del disco completo.

"Gracias a La Troup por enviarnos su música y compartirla con la comunidad sonora."

- Rebel Sounds


"La Troup edita el seu primer CD «Benvinguts a la Selva»"

diaridegirona.cat » Cultura Música
La Troup edita el seu primer CD «Benvinguts a la Selva»
Al març s'editarà físicament en format de CD «Digipack» amb il·lustracions de l'artista cassanenca Clara Mitjavila
15:58Escolta la cançó «Per dir-te bona nit» de La TroupDDG Després de ser guanyadors del concurs Argila Pop 2010 i finalistes de l'INTRO '10 arriba el primer disc de La Troup. «Benvinguts a la selva» és una proposta musical amb base de rumba catalana que es passeja pels camins dels ritmes llatins i d'altres estils com el Rock o el Reggae. Un ampli ventall d'instruments dóna a cada cançó un toc particular i conforma una sonoritat variada al llarg del disc.

El grup va nèixer a Cassà de la Selva l'any 2005 on, inicialment, amenitzaven musicalment la trobada amb els amics-amigues al voltant d'un banc i a la llum d'una farola.

«Aquest disc és un petit homenatge a tota la gent que ens segueix i que s'han après les cançons a base d'escoltar-les en directe. Ara podran escoltar-les en una gravació i esperem que les gaudeixin amb la mateixa passió» - comenten els membres del grup. «De totes maneres, les nostres arrels musicals sempre estaran al carrer, d'allà on vam aprendre quan començàvem».

El disc va ser gravat al llarg de l'any 2010 a l'estudi AdLibitum de Palamós i la masterització ha anat a càrrec de l'estudi The Grand Masters de Manchester (Regne Unit). AdLibitum.cat s'ha encarregat de l'edició.

- Diari de Girona


"‘Benvinguts a la Selva’, la nova proposta musical de La Troup"

Nascuts musicalment a Cassà de la Selva ja fa uns anys, La Troup publiquen el més de març el seu primer àlbum, ‘Benvinguts a la Selva’, que s’editarà en format ‘Digipack’ amb il·lustracions de l’artista Clara Mitjavila. A hores d’ara algunes cançons ja es poden escoltar al web del grup i podeu demanar la descàrrega digital gratuïta.


Amb la rumba catalana com a base, La Troup vesteix les seves cançons amb una instrumentació rica em matisos. Els temes enregistrats incorporen a més de guitarra espanyola i secció rítmica, guitarra elèctrica, teclats, flauta, saxo o trompeta. Pinzellades de sonoritats cubanes, pop-rock o reggae completen un conjunt de temes rítmics que veuen de la millor tradició rumbera catalana.

Les dotze cançons de ‘Benvinguts a la Selva’ alternen lletres en català i castellà. En escoltar temes com ‘La Selva’ un no pot deixar de pensar en l’entranyable Gato Pérez, o, si ens allunyem menys en el temps, en grups com Ai Ai Ai, La Troba Kung Fú o Gertrudis.

Els nois de La Troub poden portar-nos moltes alegries musicals si el camí que ara inicien avança positivament. Aquesta ja és, però, una nova i destacable proposta de l’escena catalana per aquest 2011.

- Marrameu


Discography

Benvinguts a la selva, 2011, Adlibitum.cat

You can hear and download at www.latroup.com, ITunes, Amazon, Spotify, etc.

Photos

Bio

La Troup was formed in July 2005, performing their first concert in Cassà de la Selva (Catalonia, Spain), the band’s hometown. From that moment onwards, the band has grown in many senses, incorporating new members and always trying to combine and adopt different music styles such as reggae, Cuban “son”, “cumbia” or blues; all of them mixed with a powerful basis of “rumba”.

The result of this blend and evolution are songs with the essence of Spanish folk roots like “flamenco” and its cousin, the Catalan “rumba”, the latter being deeply connected to Afro-Latin and Latin-American music.

What we think most important is to transfer the energy that music creates in us to the audience, and above all, have you enjoy every single time we play, every concert and every performance we do.

Our first CD “Benvinguts a la Selva” (“Welcome to the jungle”) was recorded by AdLibitum Studios, Palamós (Catalonia, Spain), in 2010, and mastered in January 2011 by The Grand Masters Studios in Manchester (UK).

Salut and rumba!