MAGNETS
Gig Seeker Pro

MAGNETS

| SELF

| SELF
Band Jazz World

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


This band has no press

Discography

2003- Magnets Version 22.0 Our self produced CD
which we sell for 8 euros wherever we play . It contains 8 songs and is a representative of the spontanety that we achieve onstage.
You can hear 3 cuts from the CD simply by clicking on the audio button above .

+CD'S Featuring Michael Grossman:
The Michael Grossman Group: a program of my originals and those of jazz legend Dennis Sandole as interpreted by John Stubblefield , Mike Clark, and Tony Garnier on Columna Records.
+CD's featuring
the percussion artistry of Ernest Martinez:
2002: Fundación Tony Manero :Sweet Movimiento
2000: F. T .M Looking For la Fiesta (Virgen)
2000: Guitar Duo :Crossing Roots
2000 Mariona Segarra: Frec a Frec

Photos

Bio

This is in Catalan please contact us for a Spanish ,French or English version at grossmano@jazzfree.com


Michael Grossman, pianista de N.Y i professor de piano de jazz al conegut Taller de Músics de Barcelona i Ernest Martínez, percussionista del conegut grup Fundacion Toni Manero (FTM),Gerard Quintana etc., es van conèixer fa sis anys i van iniciar una amistat basada en el respecte mutu per la música que de cada un d’ells emergia.
En 2001 començant els diàlegs musicals setmanals para piano i cajón creant una música divertida, molt personalitzada, que aconsegueix expressar el màxim amb el mínims de recursos.
Com resultat, no tan sols van desenvolupar un so diferent si no que varen investigar noves tècniques en el seus respectius instruments.
Els resultats de aquests diàlegs musicals van ésser transcrits i editats al 2002 creant una sèrie de 12 temes originals.
Des de llavors han tingut l’oportunitat de compartir la seva música tocant en concerts en clubs, cafès, festivals, col•legis, centres cívics i museus a Catalunya actuant com Magnets.

CURRICULUMS

Michael Grossman- Pianista, compositor, i arranjador.Neix a Atlantic City, N.J als EUA.
Va estudiar amb el mestre Dennos Sandole (Filadèlfia) i amb Ran Blake (Conservatori de Nova Anglaterra)
Es autor del llibre ¨Curs Intensiu per a pianistes principiants i te editat en CD el seu treball As It Appears.
Ha participat en gires i festivals internacionals al Japó, Perú, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà etc.
Director de les Jazz Sessions de l´Hôtel Ritz . És professor de piano al Taller de Músics de Barcelona. Michael Grossman arribà desde Nueva York a Barcelona al 1992 per enseñar piano en el Taller de Musics Musics partint del sistema la pedagogic del seu mestre, Dennis Sandole; desenvolupant tècniques de improvisació composició i orquestració.

Ernest Martìnez , Percussions . Neix a Badalona . Es forma professionalment entre a Barcelona i Paris. Ha treballat , com músic de sessió e intèrpret en spots publicitaris, produccions discogràfiques, cinema, teatre, performances ,clips , audiovisuals etc..
Mestre y professor especialitzat en la transmissió pedagògica i la difusió del ritme i las percussions. Es professor a l’escola de Música Moderna del Conservatori de Badalona.
En la actualitat es membre de la Fundación Tony Manero i col•laborador entre d’altres amb Jordi Sabates, Gerard Quintana, etc.