Martini, Hvid & Holkenov
Gig Seeker Pro

Martini, Hvid & Holkenov

Copenhagen, Capital Region, Denmark | SELF

Copenhagen, Capital Region, Denmark | SELF
Band Jazz Blues

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

This band hasn't logged any past gigs

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


This band has no press

Discography

DIREKTE KONTAKT BOOKING:

+45 28892869
kiramartini@hotmail.com

+45 29848814
idakirstinehvid@gmail.com

Photos

Bio

Vi er en trio dannet på tværs af jazz-generationerne.

Bag klaveret sidder Hr. Steen Holkenov, født 1938, har floreret i Jazz&Revy-verdenen hele sit liv. Han har været kapelmester på diverse revy'er, og siddet som kapelmester og pianist i Radions Underholdningsorkester. Han er stadig aktiv musiker og spiller med forkellige kunstnere, og er fast pianist i Huset's Monday Night Big Band. I øvrigt er det ham der har komponeret titelmelodien til TV-serien "Huset på Christianshavn".

Bassen, representeres af en ung dame fra 1980, Frøken Ida Hvid.
Ida ved at færdiggøre sin uddannelse på det Rytmiske Konservatorium i København, med afgang til sommer. Ida spiller i forskellige konstellationer i København, og startede sit samarbejde med Steen som afløser i Niels Jørgen Steen's Monday Night Bigband i Huset i Magstræde.

Kira Martini, født 1985, synger og spiller guitar. Har stort hjerte for jazzen, men har bevæget sig lidt rundt i genrene. Er for tiden i gang med at udgive første album med Kira's egne kompositoner. Kira er et rejsende hjerte, har spillet 2 vinter sæsoner i Brasilien og en sensommer-turnee 3 måneder i Europa. Elsker hatte, bossaer, & blå toner.

Repetoiret spænder over jazz-evergreens; old-fashioned style, leveret i en tidsvarende fortolkning båret af Kira's karismatiske vokal, Ida's swingende bas & Steen's unikke stride-klaver, tilsat bossa'er og Janis Joplin-perler.