Omega Styl

Omega Styl

 RýmařovCZE
BandHip HopFunk

Jsme Hip Hop/Rock kapela Omega Styl vystupuje kompletne s živou hudbou za spolupráce rockové kapely THR.
Je to Rap/Hip Hop/Rock hraný s živou kapelou (bicí, klávesy, baskytara, kytara a 2 Mc) bez použití samplu- jen na živo. Tešíme se na Vás , Omega Styl feat The Hero

Biography

Jsme RAP/Rock kapela Omega Styl vystupuje kompletne s živou hudbou za spolupráce rockové kapely THR.
Je to Rap/Hip Hop/Rock hraný s živou kapelou (bicí, klávesy, baskytara, kytara a 2 Mc) bez použití samplu- jen na živo. Tešíme se na Vás , Omega Styl feat The Hero

Samotná historie spadá až do roku 1995. Postupným zvyšováním nároku Redy zacal pomalu skládat studio, které nazval Omega records.Omega Records.
Omega Styl nahrál do roku 2012 7 alb.

¨ Omega records se také snaží podporit všechny zacínající i už fungující MC´s a crew , kterým nabízí nahrání tracku a nebo kompilací.

Není duležitý se zviditelnovat , ale je super delat a žít RAP.

Omega Styl

Discography

Beznadej 2003
Rymák 2005
Mwlu Hovno 2007
Fakujem RnB 2008
Live Vehicle 2009
Wrong Way 2012
Cabriolet fea THR 2012