Pavarana
Gig Seeker Pro

Pavarana

Band Rock

Calendar

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


"Pavarana jongste band op Urpop ooit"

Kleine recensie op de site van www.uermend.nl - www.uermend.nl


"Piepjonge band wint Kunstbende 2011"

zie website - Dagblad De Limburger


"Pavarana jong en heel ambitieus"

Klik op:
http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/WMYN/20110524/WKL_WMYN-1-04_110524_1.pdf - De Weekkrant


Discography

Via de site www.pavarana.nl kun je luisteren naar vier nummers:
- Flying with thoughts
- Single drug mama
- Damage inside
- Mesmeric movements

More to come!!

Photos

Bio

Pavarana is een jonge, frisse, energieke band die classic rock combineert met een spetterende live-show. De scheurende gitaarsolo’s van Rick, het unieke stemgeluid en de diepgaande teksten van zanger en bassist Jop, de opzwepende Hammondsound van Stan en de groovende drumpartijen van Bas maken deze band niet alleen super origineel, maar ook een must-see voor iedere muziekliefhebber. De band rockt het dak van ieder podium af en amuseert mensen van alle leeftijden met hun muziek.

"Onze muziek klinkt alsof je Ian Paice (Deep Purple) samen met Jimi Hendrix in een kamer vol instrumenten en opnameapparatuur zet, terwijl Jim Morrison (The Doors) en Richard Wright (Pink Floyd) discussiëren over de baspartij van John Paul Jones (Led Zeppelin).”

Deze vier jongens van gemiddeld 15 jaar schrijven eigen nummers en hebben veel plezier. Dat is op het podium duidelijk te zien! De energie spat er vanaf.
Verder hebben ze dit jaar met veel succes deel genomen aan Kunstbende en Popsport en beide landelijke finales gewonnen. Een unieke prestatie die nog nooit door zo’n jonge band is behaald. Ze hebben al gespeeld in verschillende poppodia zoals de Fenix en de Stadsschouwburg in Sittard, de Bosuil in Weert, de Nieuwe Nor in Heerlen, de 013 in Tilburg, de Westergasfabriek in Amsterdam en de P60 in Amstelveen.

Op 2 juni waren ze de jongste band ooit die op Urpop speelde en op 24 juni stonden ze in het voorprogramma van Jan Akkerman in de Bosuil, te Weert. Verder speelden ze al op de podia van Brookpop (Hoensbroek) en Tispelpop (Roggel). Henk Hover van L1 zei het al: “Hou Pavarana in de gaten”!