Radio Infinity
Gig Seeker Pro

Radio Infinity

| SELF

| SELF
Band Rock Alternative

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

Aug
13
Radio Infinity @ TEUTROCK

Zonhoven, Not Applicable, Belgium

Zonhoven, Not Applicable, Belgium

Jul
31
Radio Infinity @ SUIKERROCK

Tienen, Not Applicable, Belgium

Tienen, Not Applicable, Belgium

Jul
29
Radio Infinity @ JH MALMEJO

Malle, Not Applicable, Belgium

Malle, Not Applicable, Belgium

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

The best kept secret in music

Press


Slangeman: Welkom Benitos, Radio Infinity, mogen we beschouwen als je eigen band. Vele weten het nog niet, maar je bent met dit al véél langer mee bezig dan vandaag, eigenlijk al voor Millionaire nog, klopt dit?
Ben: Klopt , ik speelde daarvoor al met Bas en Dave in Radio Infinity . Maar we hebben eigenlijk nooit echt veel opgetreden en toen we met Millionaire begonnen is alles een beetje stilgevallen. Ondertussen is Radio wel helemaal iets anders geworden, nieuwe nummers, nieuwe members, kortom a whole new thing, alleen de naam is gebleven.
Slangeman: Je schrijft alle nummers zelf, neem ik aan? Wat is de huidige bezetting van de band?
Ben: Ik ben al een tijdje bezig met nummers maken maar het grootste deel vd nummers die we nu spelen heb ik het afgelopen jaar geschreven. En nu komen ze pas echt tot leven nu ik ze kan spelen met Bart en Yves, twee te gekke goede muzikanten die er alletwee veel zin in hebben.
Slangeman: Hoe zou je het geluid van je groep omschrijven? Ik snuif vooral geluid op dat ik bij Millionaire ook herken, 13rainiac, Ween, Enon, QOTSA, ... zelfs een jimi tenor geluid hoor ik erin... Laten we zeggen een vroegere Millionaire.
Ben: Bwa ik wil vooral dat alles nog mogelijk blijft en Radio Infinity zich niet toespitst op één genre. Ik wil er eigenlijk alles in kwijt kunnen, rustige nummerkes, meer electronische funky dingen, sleazy rock & roll,...
Slangeman: Dit is zeker geen projectbandje maar een noemenswaardig band in wording, voel ik.
Ben: Garanti, we hebben al zo'n 20 nummers klaargestoomd om op de wereld los te laten en veel zin om te spelen dus. Dat vele mensen je band nog niet kennen, is vrij logisch. Het optreden moet allemaal in feite nog gebeuren.
Slangeman: Weldra het allereerste concert in de thuisstad, Hasselt. Hoe kijk jij uit naar die eerste optredens, hoge verwachtingen?
Ben: We gaan werken met een sequencer en voorlopig is het nog een beetje zoeken om het geluid goed te krijgen maar eens als dat op punt staat is het weer tijd om te rocken!
Slangeman: Denk je al stiekem aan een cd opname?
Ben: De bedoeling is nu een paar optredens te doen en lekker ingespeeld te geraken en dan gaan we waarschijnlijk een single opnemen. 'T is te zien welke mogenlijkheden zich gaan aanbieden, we zien wel...
Slangeman: Je plaat van de maand?
Ben: Reality van James Brown & Best of van Django Reinhardt. Slangeman: Bedankt, Benitos. Wij kijken alvast uit naar je eerste optredens.... - June 2004 (dutch)


Discography

Radio Infinity will hit the studio in March for the recording of their first album. Millionaire's Ben Remans will lend a helping hand in producing the thing.

Photos

Feeling a bit camera shy

Bio

Coming soon. Still working on it.