Reveller
Gig Seeker Pro

Reveller

| INDIE

| INDIE
Band Pop World

Calendar

This band hasn't logged any future gigs

This band hasn't logged any past gigs

This band has not uploaded any videos
This band has not uploaded any videos

Music

Press


This band has no press

Discography

Still working on that hot first release.

Photos

Bio

‘Reveller is echt een jongensdroom’, aldus frontman Sven Sterk. Hij vormt samen met Ramon de Wilde dit singer songwriters duo, wat door hen beiden als één grote creatieve ‘bubble’ wordt ervaren.

Sinds de oprichting zo’n anderhalf jaar geleden is het repertoire uitgebouwd tot een krachtige verzameling popsongs en is vooral ook heel veel live gespeeld.

In de studio hebben zij zich laten versterken door bassist Dennis Biesmans, toetsenist Evert Aalten en drummer Rob Klerkx (o.a. Moke, Klerkx & the Secret).

Eerste EP ‘Perfect Plan’, single ‘A Shot in the Dark’ en tweede EP ‘This House’ werden al zeer goed ontvangen met als resultaat o.a. optredens op 3FM, Tros Muziekcafe (Radio 2) en de selectie voor de Showcase Tour van NH Pop 2012.

Ook zijn ze een samenwerking aangegaan met het Grafisch Lyceum Utrecht voor de opname van EP nummer vier, waarbij zo’n 400 studenten zich zullen inzetten voor de band op het gebied van artwork en promotie. Als afsluiting is er een releaseparty voor een uitverkocht Tivoli op 20 juni a.s.

Maar als er een nummer vier is, dan is er natuurlijk ook een nummer drie. De derde EP is getiteld ‘Hold the horses’ en bevat twee tracks die met zorg zijn geselecteerd uit een flinke stapel demo’s.

Bij de opname van deze EP zijn geen concessies gedaan. De studio van JB Meijers (o.a. De Dijk, Acda en de Munnik en Go Back to the Zoo) en producer Ken Stringfellow (o.a. REM, The Posies, Sonja van Hamel) bleken de perfecte combi voor vier inspirerende dagen!