Slickaraci
Gig Seeker Pro

Slickaraci

Almere, Flevoland, Netherlands | Established. Jan 01, 2014 | SELF | AFM

Almere, Flevoland, Netherlands | SELF | AFM
Established on Jan, 2014
Solo Hip Hop Pop

Calendar

Music

Press


This band has no press

Discography

Still working on that hot first release.

Photos

Bio

Slickaraci."

 

(Georgetown, Guyana, (24) ) is een multi-getalenteerde Europese rapper, songwriter en producer.

 

Slickaraci kreeg zijn naam van zijn oom, doordat hij al op jonge leeftijd een echte charmeur bleek te zijn en veel succes had bij de dames.

 

Tijdens zijn jeugd in Georgetown (Guyana) overheerste Reggae, Dancehall en Soca de muziek scene waardoor Slickaraci niet de kans kreeg om zijn passie en liefde voor rap te delen. Toen hij op zijn elfde jaar naar Nederland kwam, kon hij actiever met zijn passie aan de slag en vormden Tupac, Ice cube, Dr. Dre en Snoop Dogg een grote inspiratie bron.

 

Toen hij zeventien was startte hij met het maken van eigen muziek. In zijn eigen studio thuis werd het label Gentle Touch Entertainment (GTE) geboren. In samenwerking met de producer Sydrum Music maakte hij zijn eerste EP, genaamd Grass Is Slicker On The Other Side. De eerste single Young Boy was direct een succes en Slickaraci kreeg een platencontract bij het Belgische label SonicAngel. Na vier maanden liep de samenwerking echter stuk omdat het label vooral ervaring had met popmuziek en Slickaraci erachter kwam dat hij hier niet goed bij paste.

 

Hij was weer vrij om zijn eigen ding te doen en gemotiveerder dan ooit om harder te werken. Inmiddels heeft hij een redelijk grote fan base plus, waarbij bijvoorbeeld zijn eigen VEVO YouTube Account en Twitter meer dan 50,000 Followers bedraagt. Momenteel is hij bezig met zijn EP genaamde “FUN” (2016). ‘Show Me Love’ is zijn eerste single.

Band Members