The Dirty Denims

The Dirty Denims

 Eindhoven, North Brabant, NLD
BandRockClassic Rock

Hardrock 'n roll band met 2 rockchicks die niet bang zijn om hun nagels te breken.

Hoogtepunten:
- Zwarte Cross 2010
- Nummer Ride Tonight meerdere malen op nationale Amerikaanse televisie bij de wereldberoemde NASCAR races
- Nummer Going Out op 3FM: postieve reacties van Coen en Sander

Biography

Met vette gitaar riffs, ronkende bas en knallende drums maken de dames en heren van The Dirty Denims de podia onveilig. Geïnspireerd door bands als AC/DC, The Donnas en Danko Jones staan The Dirty Denims garant voor een heerlijke set good ol’ fashioned Hardrock ’n Roll.

Het is allemaal al zo vaak gedaan, maar ach, het blijft gewoon zo lekker! Catchy, dirty and cheap. Hoog meeschreeuw gehalte, niet bang om vies te worden én vooral niet moeilijk doen. Zoals ze het in Eindhoven Rockcity zeggen: ‘Gewoon speulen!’.

Met twee wilde meiden op het podium onderscheiden ‘The Double D’s’ zich ook nog eens duidelijk van hun muzikale helden. Maar verwacht geen gezeur over afgebroken nagels. Nee, keihard rocken en gaan! En eindelijk eens wat vrouwelijk schoon in de scene. Maar horen bij Rock ’n Roll dan geen zweterige mannen? Juist, daarom spelen die gitaar en drums.

Discography

GOING OUT NOW
En daar is ie dan. De eerste officiële release van deze Brabantse en Limburgse rockers.
De EP: GOING OUT
Vier keer aftikken en gaan! Vijf frisse Hardrock ’n roll nummers met een catchy melodie die gaan over op stap gaan, kinky autoritjes en stoute meisjes. Meer woorden moeten we er niet “Dirty” aan maken dus dat doen we dan ook niet. Wat we wel doen is het gaspedaal nog wat dieper intrappen en nog een keer op PLAY drukken!